Viby Cityforenings ny bestyrelse

VCF-bestyrelse-2016

Engageret bestyrelse gør klar til nyt spændende år i Viby

Her er de så, de ny- og genvalgte medlemmer af Viby Cityforenings bestyrelse, valgt på generalforsamling sidst i februar 2016. Nu er også det konstituerende møde afholdt og titler og ikke mindst arbejdsopgaver fordelt og visionerne for det kommende år formuleret.

Fra venstre ses: kasserer, Heidi Andersen (HA-Bogføring), Jørgen Abildgaard (Realmægleren), næstformand, Inga Skjærris (Viby If), Marianne Vosgerau (Boligmægleren), suppleant, Jesper Jensen (Jespers Cykler), sekretær, Maiken Sørensen (Blomstersnedkeriet), formand, Marianne Pedersen (PE-Design, Grafisk Kommunikation), på billedet mangler suppleant: Christina Sander Schønemann (Pangea Travel).

Igen i år bliver der byfester som vi kender dem i Viby med Høstfest lørdag den 27. august og juletræstænding søndag den 27. november. Det bliver der ikke lavet om på, lover den nye bestyrelse, som  gerne vil høre fra folk, der vil være med til at udvikle og gennemføre de store arrangementer.

Det er frivilligt og ulønnet arbejde at sidde i Viby Cityforenings bestyrelse, men det er givende og berigende at løfte i flok og sammen arbejde på den fælles sag at gøre Viby til et endnu bedre sted at leve og drive erhverv, fortæller formand Marianne Pedersen. De kommende år bliver rigtig spændende for Viby, med alt det nye der er på tegnebrættet. Bymidte, Stationstorv, trafikplan, Skouboarealet og meget mere … Der bliver nok at se til, ikke mindst på den politiske scene. Og i 2017 bliver der så kommunalvalg igen …