Viby håndværker er finalist til Årets Håndværker 2017

Findes ÅRETS HÅNDVÆRKER 2017 i Viby Sjælland?
Vibys glarmesterfirma: BRAESTRUP er blandt finalisterne til Årets Håndværker 2017 i kategorien: Specialist.
Det er en glad Michael, der har modtaget nyheden om, at BRAESTRUP er finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i kategorien Specialist. Vinderne af den eftertragtede pris kåres 4. april 2017 i Cirkusbygningen i København. ”Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen,” siger Michael Bræstrup Christiansen, som står i spidsen for BRAESTRUP.
Virksomheden er blandt de i alt 102 håndværksfirmaer fordelt på 17 forskellige kategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017.
Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017: Det er nu sjette år i træk, med fremgang på alle parametre i karakterskalaen.
Ser frem til den store aften
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Specialist. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud, fortæller Michael fra BRAESTRUP.