To unge fra Roskilde Kommune er fundet til gallataffel

Spændingen er udløst. Nu kender vi navnene på de to unge fra Roskilde Kommune, som skal med til gallataffel i anledning af Prins Christians 18-års fødselsdag. Borgmester, Tomas Breddam, trak lod blandt 329 ansøgere.

Emma Emilie Hjorth Eisenreich og Jakob Toft Møller er de to unge, som skal repræsentere Roskilde Kommune til Prins Christians gallataffel den 15. oktober i år.

– Kongehuset rammer tydeligvis noget, som mange 18-årige synes kunne være spændende – og det kan jeg godt forstå. Det er jo ikke hver dag man får mulighed for den slags oplevelser, siger Tomas Breddam, borgmester i Roskilde Kommune.

329 ansøgere

Alle kommunens 1261 unge, som er 18 år på dagen for fejringen, har haft mulighed for at sende en ansøgning til kommunen, hvis de ville deltage i Prins Christians gallataffel. 329 unge havde sendt en ansøgning af sted, da fristen udløb i går.

Emma Emilie Hjorth Eisenreich og Jakob Toft Møller vil blive inviteret til et møde med medarbejdere fra Roskilde Kommune, hvor de også får mulighed for at hilse på borgmesteren.